Holiday Apartments by the Sea

Kežman - porodični apartmani pored mora

Miris mimoze, ukus nara, palme i toplo Jadransko more u podnožju snežne planine Orjen, čine Boku Kotorsku jednom od najlepših morskih predela na planeti. Ovu činjenicu potvrđuje i “Asocijacija 28 najlepših zaliva na svetu”, čija je Boka i članica.

Mediteranska klima, baš onakva kao što je u Napulju ili Lisabonu, učiniće da vam odmor u ovom mestu bude pravi morski doživljaj.

Godina u Herceg Novom i Igalu ima čak 200 sunčanih dana! Sezona kupanja je pet meseci. Igalo predstavlja centar zdravstveog turizma Crne Gore, zahvaljujući svom lekovitom morskom ulju sa Blatne plaže.

Trg od knjige, Hercegnovski filmski festival, Art Street, Guitar Art Summer Fest, samo su neke od manifestacija koje možete da posetite tokom svog boravka u Igalu.

Lepotu i kulturu Boke Kotorske najbolje ćete doživeti u Herceg Novom, odnosno u Igalu, u čijem centru se nalaze apartmani “Kezman holiday apartments by the sea”. Kao što sam naziv i kaže, ovo je moderan smeštaj sa pogledom na more, u neposrednoj blizini plaže i šetališta.

Apartmani “Kezman, holiday apartments by the sea” imaju četiri zvezdice. Objekat ima osam apartmana dva na Škveru i šest u Igalu, koji u zavisnosti od svoje veličine, mogu da ugoste od 2 do 5 osoba.

Apartmani sa 4 zvezdice

Apartmani “Kezman” imaju četiri zvezdice. Objekat ima šest apartmana, koji u zavisnosti od svoje veličine, mogu da ugoste od 2 do 5 osoba.

Saznajte više

200 sunčanih dana u sezoni

Godina u Herceg Novom i Igalu ima čak 200 sunčanih dana! Sezona kupanja je pet meseci. Igalo je centar zdravstveog turizma Crne Gore.

Saznajte više

Luksuzni Apartmani Igalo

Lepotu i kulturu Boke Kotorske najbolje ćete doživeti u Herceg Novom, odnosno u Igalu, u čijem centru se nalaze apartmani “Kezman”.

Saznajte više

Apartmani - Herceg Novi - Igalo

Kežman apartmani

Igalo, Crna Gora

Bokakotorski zaliv je jedan od mediteranskih najspektakularnijih prirodnih atrakcija. To je veliki fjord poput morske uvale koja se sastoji od niza manjih zaliva okruženih kaktusima, oleandrima i palmama. Put koji prolazi većim delom obale povezuje niz malih istorijskih gradova, sela i nedavno izgradjenih turističkih destinacija.